Partneri

nautronic scoreboard system

Nautronic

Nautronic nudi široki izbor semafora za razne sportove, radilo se o treningu ili natjecanju. Semafori su proizvedeni kako bi odgovarali svakome, od najmanjih dvorana pa do nogometnih terena.

www.nautronic.com

logo polanik png 100

Polanik

Kompletna ponuda svjetski dokazanog proizvođača atletske opreme Polanik.

www.polanik.eu


stiga 

Stiga

Svjetski poznati švedski proizvođač stolnoteniske opreme, okrunjen sa nekoliko svjetskih i europskih naslova.

www.stigatabletennis.com

 airborneslika

Airborne Athletics

Američki proizvođač strojeva za pomoć u odbojkaškom i košarkaškom treningu.

www.airborneathletics.com 

liski novi logo png 100

Liski

Talijanski proizvođač rekvizita za trening te opreme sportske terene i infrastrukturu.

    www.liski.it

 larete

La Rete

Talijanski proizvođač mreža i ostalih užarskih proizvoda.

www.laretesrl.it 

 

progame tatami logo

Progame by Trocellen

Japanski proizvođač svjetskog značaja koji izrađuje podloge za karate, judo i MMA, te zaštite zidova, i ostalih artikala od polipropilenske pjene.

www.progame-tatami.com

 altoona

Altoona

Talijanski proizvođač LED panela koji se koriste diljem Europe za sportske i marketinške svrhe, na otvorenim i zatvorenim prostorima.

www.altoona.it 

 FOX40

Fox 40

Vodeći svjetski proizvođač zviždaljki (bez kuglice) za sport i vodene aktivnosti iz Kanade. Kvalitetu Fox40 artikala dokazuje i činjenica da se isti koriste u svim većim nacionalnim sudačkim savezima diljem svijeta.

www.fox40world.com

 

acerbis logo

Acerbis

Plastike, zaštitna odjeća, kacige, čizme i sav ostali pribor postaju neophodni alati za motociklista kako bi uživali u svojoj strasti. Acerbis je vođen filozofijom utrke, ali ima za cilj stvaranje proizvoda koji svakodnevno pomažu motociklistima. To je talijanska tvrtka poznata na globalnoj razini koja je napisala povijest off-road svijeta.

www.acerbis.com

 

sportsystem logo 100

Sportsystem

Sportsystem projektira, proizvodi i djeluje na međunarodnoj razini. Širok raspon sportske opreme za gimnastiku, atletiku, individualne i timske sportove. Također može ponuditi kompletnu liniju namještaja i pribora za svlačionice, sportske ambulante, sobe za sastanke ili soba za press konferencije što omogućuje klijentima da potpuno opreme cijeli sportski kompleks.

www.sportsystem.it
biosport

Biosport

Biosport je tvrtka proizvođač artikala za sportsku medicinu sa višegodišnjim iskustvom na europskoj razini. Asortiman pokriva artikle kako za profesionalne tako i za rekreativne korisnike.

Phantom Athletics Logo

Phantom Athletics

Ime koje predstavlja sam vrh ponude u opremi i odjeći za trening i natjecateljski dio borilačkih sportova. Njihov rad se temelji isključivo na iskustvu i tradiciji kako osnivača tako i osoblja koji svakodnevno razvijaju karakteristike svojih proizvoda. Važno je spomenuti Phantom trening masku koja je perjanica njihovog rada! Službeni su partner IMMAF organizaciji.

www.phantom-athletics.com